OVER BOHAIR

Everything your hair needs and more

WOORDEN VAN DE EIGENAAR

“Ik heb BO’HAIR opgericht als een oase van schoonheid en ontspanning in Boortmeerbeek. We bieden stijladvies en behandelingen, maar ook ontspanning en een ontsnapping uit de dagelijkse sleur.”

Hallo, ik ben Brenda, de eigenaresse van BO’HAIR.
Sinds mijn tiende doe ik al aan haarverzorging. Toen was het nog de haren borstelen en opsteken van mijn moeder en zussen, mijn stoelgesprekken inoefenen en stijladvies geven. Toen ik 16 was begon ik tijdens mijn studies in een kapsalon te werken, het was alles waar ik van droomde toen ik nog maar 10 jaar oud was.

BO’HAIR betekent ontzettend veel voor me. Een eigen salon is al heel lang mijn grootste droom, voor mij is het een eer om de gemeenschap in Boortmeerbeek (en daarbuiten) te blijven dienen. Ik begon hier 8 jaar geleden te werken, toen het nog Kapsalon YES heette, ondanks dat ik nog jong was, ontving Boortmeerbeek mij met open armen. Ik vind het fantastisch om de vaste klanten te kunnen terugzien en hen te helpen om hun haarstijl te onderhouden of om nieuwe haarstijlen te vinden. Ik vind het vooral leuk om bij te praten over ieders leven en te helpen met een beetje verwennerij en zelfvertrouwen. Het doet me veel deugd om bekende gezichten te blijven terugzien nu ik dit avontuur aanga met mijn eigen salon.

EEN PLEK WAAR JE KAN
ONTSPANNEN

Schoonheid straalt van binnen naar buiten, dus bij BO’HAIR gaan we nog een stap verder om iedere klant te verwennen terwijl we het kapsel in model brengen.
Iedereen krijgt een VIP behandeling en aandacht van ieder personeelslid vanaf het moment van de afspraak tot de uiteindelijke behandeling. Extra langehoofdhuid-massages, de meest comfortabele salonstoelen en een zen-sfeer maken allemaal deel uit van onze uitstekende service.

DESKUNDIGE HAARSTYLISTEN

Onze deskundige stylisten worden regelmatig bijgeschoold, zodat ze op de hoogte blijven van de laatste technieken, praktijken en trends.

We houden uitgebreid overleg om meer te weten te komen over de zorgen die je uiteindelijk nodig hebt en delen graag tips en trucs over haarverzorging en styling terwijl we aan het werk zijn. Of je nu op zoek bent naar een knipbeurt of een nieuwe stijl wilt uitproberen, wij helpen je iets te vinden dat er fantastisch uitziet, perfect bij je past en dat je gemakkelijk zelf kan onderhouden.

SERVICE MET EEN GLIMLACH

Wij geven om de buurt en vinden het leuk om onze klanten beter te leren kennen. In onze stoel, kan je jouw hoofd in stilte laten rusten.

Vaste klanten worden een deel van de familie en we vinden het fantastisch om te zien hoe je je nieuwe kapsel showt als we je in de buurt tegenkomen! Bij het aanwerven van ons personeel is de persoonlijkheid voor ons net zo belangrijk als de vaardigheden.
Brenda ziet de vaste klanten van Boortmeerbeek al 8 jaar, en zij hebben een speciale plek in haar hart. Ze neemt alleen maar personeel aan waarvan ze weet dat ze de klanten zullen verwennen en ervoor zorgen dat ze met een glimlach naar buiten stapt. We willen tenslotte niet alleen dat je er mooi uitziet; we willen ook dat je je mooi voelt!

COMPLEET SERVICE MENU

BOHAIR biedt een breed assortiment aan diensten en behandelingen
om de haardromen van iedere klant uit te laten komen.

Het maakt niet uit of je een fan bent van klassieke behandelingen of dat je haren rechtstreeks van de catwalks van de fashion week wilt; bij ons is het allemaal mogelijk. Wat er ook voor nodig is om je een gelukkig gevoel te geven als je in de spiegel kijkt, wij zorgen ervoor dat het gebeurt. Naast knippen, kleuren, föhnen en stylen bieden wij ook een volledig spectrum van haarbehandelingen aan om je haar er op zijn best uit te laten zien. Onze experts helpen je de magische formule van salon- en thuisverzorging te vinden om van iedere dag een geweldige haardag te maken.
 

BEZOEK BOHAIR VOOR
JOUW BESTE KAPSEL OOIT

Geweldig haar begint in de salonstoel met deskundig advies dat rekening
houdt met jouw levensstijl. Hier wordt het haar gewassen en gestyled met
bekroonde producten en geknipt op een manier dat gemakkelijk thuis te
stylen is. Met advies over styling en productaanbevelingen is het
gemakkelijk om iedere dag fantastisch haar te hebben dat er fantastisch
uitziet en aanvoelt.

Wat is je geheim? BOHAIR, een salon vol warmte en plezier, waar je
weggaat met een glimlach op je gezicht en een nieuw kapsel dat je niet
kan wachten om te showen! Wij zijn er fier op dat we Boortmeerbeek (en
ver daarbuiten) er mooi laten uitzien en zich mooi laten voelen.
Kom ons bezoeken op de Leuvensesteenweg 387/A te Boortmeerbeek.
We kunnen niet wachten om je (terug) te zien!

Transformed from wild to wow! 🤩 Hair glowed up thanks to keratin treatment. ✨🤎 

More info? DM 📲
Introducing a fresh hair color for our colleague, Phaedra! Ready to shine with a new look. 💁‍♀️🌟
🌟 Nu verkrijgbaar in ons salon 🌟

Ontdek de nieuwste producten van Keune, goedgekeurd door de curly girl-methode, voor alle soorten krullend haar!

Van golvend (type 2) tot krullend (type 4), onze Confident Curl-lijn omvat een shampoo, conditioner, haarmasker en diverse leave-in behandelingen voor elk type krullend haar.

Voordelen:
✨ 24-uurs anti-pluisbescherming, zelfs bij luchtvochtigheid tot 90%.
✨ Tot 90% minder haarbreuk.

‼️ Mis onze geweldige actie niet: Bij aankoop van 2 Confident Curl-producten krijg je een gratis krullenkam! ‼️

#keunehaircosmetics #keunehair #confidentcurlss #curlshairproducts #hairstyles #curls #curlygirlmethod
From familiar faces to amazing looks! 🌟 Our loyal customer is back for hair coloring and styling. We're honored to play a part in your fabulous transformation! 💇‍♀️ #hairmakeover #salonvibes #repeatclient
Ashy and fabulous, living life in full bloom 🌸 #FabulousAshBlonde

#ashblonde #keunebelgium #longhair #picoftheday #shinehair

Volg ons via onze sociale kanalen

Welkom bij BOHAIR, een kapsalon met een centrale ligging tussen Mechelen en Leuven. Laat je verwennen in een omgeving die rust en schoonheid uitstraalt. Wij zijn er voor al je haarbehoeften. Volg ons op Facebook en Instagram en like en deel onze berichten met je vrienden!

Winkelwagen

Openingsuren

Maandag: gesloten
Dinsdag: 9:00 - 18:00
Woensdag: 9:00 - 18:00
Donderdag: 9:00 - 19:00
Vrijdag: 9:00 - 18:00
Zaterdag: 8:00 - 16:00
Zondag: gesloten